mooie woorden…

Sinds eind 2014 brachten de makers van mijn favoriete magazine Flow iets nieuw op de markt. Namelijk wekelijkse schriftjes met plaats om van alles te noteren en met telkens mooie betekenisvolle zinnen en leuke prentjes.

Maar deze week was het toch wel een hele toepasselijke voor mij, want nu ging het over handwerk.

En voor beginners die nog niet zeker zijn van hun kunnen, voor jullie staat er ook een mooi tekstje in. Want we zijn allemaal ergens moeten beginnen en zelfs ik bega nogal eens een flater na 4 jaar naaien 😉

DSC_2882 DSC_2883

Advertenties

2 gedachtes over “mooie woorden…

 1. Emma Declerck zegt:

  Voor deze week kende ik Flow niet maar voor Cultuurwetenschappen moet ik een filosofisch essay te schrijven en we kregen een voorbeeld uit Flow, het noemde ‘Zie alles voor het eerst’ en was echt wel inspirerend!
  Een paar weken terug kocht ik ook ‘Wreck this Journal’ en ook dat noemden ze in het artikel uit Flow en ik moet toegeven, sommige dingen zijn echt te gek om te noemen maar ze geven je soms wel een andere kijk op bepaalde zaken en het is ook echt tof om te doen! 😉

  Like

  • xohanax zegt:

   Sinds ik Flow voor het eerst ontdekte ben ik er helemaal gek van! Zowel op de boeken voor paperlovers, de magazines en de wekelijkse schrifjtes 🙂 Je vind er zoveel leuke dingen in, mooie woorden, inspiratie, mooie artikels die je doen nadenken over bepaalde dingen,…Mocht je nog enkele flows nodig hebben, ik heb er nog een deel liggen. Je roept maar!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s